• Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29%
  • Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29%
Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29%

Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29%

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Heyi
Πιστοποίηση: ISO 9001/ISO 14001/ISO 45001
Αριθμό μοντέλου: 34% WP

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1000L
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τύμπανο
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kg την εβδομάδα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα προϊόντων: Fluroxypyr-Meptyl 29%+Carfentrazone-αιθυλικό 5% WP Εμφάνιση: Σκόνη
Χρώμα: Άσπρος παράσιτο: Ζιζάνιο
Χρήση: ψεκασμός Τοξικότητα: Μέση τοξική ουσία
Ταξινόμηση: εντομοκτόνο Αποθήκευση: Σφραγισμένος στενά και αποθηκευμένος μακρυά από το φως σε μια δροσερή και ξηρά θέση
Σημείο τήξης: 202°C~214°C δείγμα: Διαθέσιμος
Υψηλό φως:

34 meptyl WP Fluroxypyr

,

34 αιθύλιο WP Carfentrazone

,

34 ζιζανιοκτόνο carfentrazone WP

Περιγραφή προϊόντων

29%+Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Συστημικό αγώγιμο ζιζανιοκτόνο μετα-εμφάνισης. Αφότου απορροφάται η ιατρική από τις εγκαταστάσεις, οι ευαίσθητες εγκαταστάσεις θα αντιδράσουν με το χαρακτηριστικό ζιζανιοκτόνο ορμονών, και οι εγκαταστάσεις θα παραμορφωθούν και θα στριφτούν. Στις drug-resistant εγκαταστάσεις όπως ο σίτος, fluroxypyr μπορεί να συνδυαστεί στις κλίσεις για να χάσει την τοξικότητα, που καθιστά την εκλεκτική. Η θερμοκρασία δεν έχει καμία επίδραση στην τελική επίδραση του βοτανίσματος, αλλά έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα της επίδρασής της. Γενικά, όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η επίδραση του φαρμάκου θα είναι πιό αργή, και οι εγκαταστάσεις θα σταματήσουν μετά από να δηλητηριαστούν, αλλά δεν θα πεθάνει αμέσως αφότου θα πεθάνουν γρήγορα οι άνοδοι θερμοκρασίας, οι εγκαταστάσεις. Η διύλιση στο χώμα δεν είναι σημαντική, οι περισσότερες από τους διανέμονται στο στρώμα τοπ χώματος 0-10 εκατ. Υπό τους αεροβικούς όρους, υποβιβάζονται γρήγορα στις μη τοξικές ουσίες όπως το pyridinol 2 στο πλαίσιο της δράσης των εδαφολογικών μικροοργανισμών. , Δεν έχει επιπτώσεις στις επόμενες πλατύφυλλες συγκομιδές
Όνομα προϊόντων Fluroxypyr-Meptyl 29%+Carfentrazone-αιθυλικό 5% WP
Λειτουργία Ζιζανιοκτόνο
Προδιαγραφή 34%WP
Χημικό όνομα 1-methylheptyl [(4-αμινο-3,5-διχλωρο-6-fluoro-2-pyridinyl) oxy] οξικό άλας
CAS αριθ. 81406-37-3
Τοξικολογία Προφορικό οξύ προφορικό LD50 για τους αρουραίους >5000 mg/$l*kg. Δέρμα και μάτι οξύ διαδερματικό LD50 για τους αρουραίους >2000 mg/$l*kg. Ήπιο ερεθιστικό ματιών μη-ενόχληση στο δέρμα (κουνέλια). Όχι μια ευαισθητοποιός ουσία δερμάτων (ινδικά χοιρίδια). Εισπνοή LC50 (4 χ) για τους αρουραίους >1 mg/$l*l NOEL NOEL (90 δ) για τους αρσενικούς αρουραίους 80 mg/$l*kg καθημερινά, για τους θηλυκούς αρουραίους 300 mg/$l*kg καθημερινά. Ταξινόμηση Ν ΕΚ R50, R53
Εφαρμογές Ο τρόπος δράσης εφαρμόζεται ως fluroxypyr-meptyl. Μετά από την κυρίως φυλλώδη λήψη, ο εστέρας υδρολύεται στο οξύ γονέων, που είναι η herbicidally ενεργός μορφή, και μεταφεμένος γρήγορα σε άλλα μέρη των εγκαταστάσεων. Οι πράξεις με την πρόκληση των χαρακτηριστικών απαντήσεων auxin-τύπων, π.χ. βγάζουν φύλλα το κατσάρωμα. Οι χρήσεις Fluroxypyr είναι αποτελεσματικές από τη φυλλώδη εφαρμογή μετα-εμφάνισης, που ελέγχει μια σειρά των οικονομικά σημαντικών πλατύφυλλων ζιζανίων (συμπεριλαμβανομένου του aparine και Kochia SSP Galium) σε όλες τις μικρές συγκομιδές σιταριού, και Rumex SSP και το dioica Urtica στα λιβάδια. Οι κατευθυνόμενες εφαρμογές χρησιμοποιούνται ενάντια στα ποώδη και ξύλινα πλατύφυλλα ζιζάνια στους οπωρώνες (μήλο μόνο) και τις συγκομιδές φυτειών (λάστιχο και oilpalm), και την πλατύφυλλη βούρτσα SSP στα δάση κωνοφόρων. Η μετα-εμφάνιση, εφαρμογές ραδιοφωνικής μετάδοσης του fluroxypyr στον αραβόσιτο μέχρι το στάδιο 6 φύλλων της συγκομιδής χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του sepium Calystegia, Convolvulus arvensis και Solanum του nigrum. Meptyl και 2 εστέρες butoxy-1-methylethyl αναπτύσσουν την παρόμοια δραστηριότητα, το πλεονέκτημα των τελευταίων που είναι το ευρύτερο φάσμα των επιλογών διατύπωσης που είναι διαθέσιμες. Εφαρμοσμένος σε 180-400 γ a.e. /ha. Φυτοτοξικότητα μη-φυτοτοξική στις συγκομιδές για τις οποίες η χρήση της συστήνεται.

 

 

ΠΡΟΪΟΝ

 

Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29% 0

 

FAQ

 

Q1: Ποια είναι η εξουσιοδότηση για το φυτοφάρμακο;

Α1: Για το φυτοφάρμακο, τα αγαθά έχουν 2 έτη εξουσιοδότησης. Εάν οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα στην πλευρά μας εμφανίστηκαν σε αυτήν την περίοδο, θα αντισταθμίσουμε τα αγαθά ή θα κάνουμε μια αντικατάσταση.

 

Q2: Πώς θα έπρεπε να εισαγάγω τα φυτοφάρμακα από σας;

A2: Γιατί σε όλο τον κόσμο είναι εφαρμόστε για την πολιτική εγγραφής για την εισαγωγή τα φυτοφάρμακα από τις ξένες χώρες, πρέπει να καταχωρήσετε το προϊόν που θέλετε στη χώρα σας. Ή έχετε οποιοδήποτε άλλοδήποτε ειδικό τρόπο να κάνει την εισαγωγή.

 

Q3: Ποιο είναι το diffience μεταξύ τεχνικού και της διατύπωσης;

A3: Γιατί τα φυτοφάρμακα πρέπει να υπάρξουν σε τεχνικό και τη διατύπωση:

Τεχνικός: TC (τεχνικό προϊόν)

Διατύπωση: ΕΚ (συμπύκνωση Emulsibel) GR (κόκκος), Sc (συμπύκνωση αναστολής), SL (διαλυτή συμπύκνωση), SP (διαλυτή σκόνη), SG (υδροδιαλυτά tranules), φυματίωση (ταμπλέτα), WDG (διασκορπίσιμοι κόκκοι νερού), WP (Wettable σκόνη), κ.λπ.

 

 

 
 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Carfentrazone-αιθυλικός 5% WP δολοφόνος ζιζανίων ζιζανιοκτόνου fluroxypyr-Meptyl 29% θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.