Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Heyi
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10000000-15000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Η αγροχημική Co. Heyi Weifang, ΕΠΕ, που ειδικεύεται στο φυτοφάρμακο που αναπτύσσεται, που εμπορεύεται και που πωλεί, είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα της βιολογικής Co. τεχνολογίας Shandong Heyi, Ltd.As ένας επαγγελματικός κατασκευαστής διατύπωσης φυτοφαρμάκων της Κίνας με περισσότερο από 400 ICAMA και άφθονα στοιχεία εγγραφής και έκθεση GLP, μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας πολύ τη ισχυρή υποστήριξη στην εγγραφή στην αγορά τους.

 

Τοποθετημένοι στην οικονομική περιοχή, Weifang, Shandong, την Κίνα, και το συνδυασμό τεχνολογικής ανάπτυξης Binhai της επιστημονικής έρευνας, της ανάπτυξης, της παραγωγής, των πωλήσεων και της υπηρεσίας προστασίας εγκαταστάσεων στο ένα, έχουμε γίναμε μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην ασθένεια συγκομιδών και τον έλεγχο παρασίτων, την αποδοτική ανάπτυξη γεωργικής επιστήμης, και την Ε&Α και την εφαρμογή του βιολογικού φυτοφαρμάκου. Σαν Κίνα-MIIT-οριζόμενη επιχείρηση παραγωγής φυτοφαρμάκων, η επιχείρησή μας έχει περάσει και συμμορφώθηκε αυστηρά με ISO9000, ISO14000 και OHSAS18000.

 

 

Με το επιχειρηματικό πνεύμα «της κίνησης με τη The Times» και το ευρύ μυαλό, HEYI αγρο θα πάει προς τα εμπρός χέρι-χέρι με τους παγκόσμιους πελάτες και θα δημιουργήσει το όμορφο μέλλον από κοινού.

Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Το Μάρτιο του 2013, η επιχείρηση Heyi ίδρυσε το εμπορικό κέντρο για την έναρξη της επιχείρησης εξωτερικού εμπορίου. Μέχρι τώρα τα προϊόντα μας έχουν καταχωρηθεί με τους πράκτορες στην Αίγυπτο, τη Βολιβία, Ταϊλάνδη και άλλες 16 χώρες.

 

ο ξένος διευθυντής του 2013 ενώνει την έκθεση της Αιγύπτου γιατί η αγορά διευρύνει

ο ξένος διευθυντής του 2014 προσχωρεί στις ΗΠΑ και η έκθεση του Βιετνάμ για την αγορά διευρύνει

2015 πιστοποιητικό προϊόντων που εκδίδεται στην Αίγυπτο. Το μυκητοκτόνο εισάγεται στην παγκόσμια αγορά

2016 μέχρι τώρα η επιχείρηση heyi έχει την επιχείρηση με 200 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Weifang Heyi Agrochemical Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

Φροντίδα για τους οικονομικούς πόρους των ανθρώπων και εξυπηρέτηση των δημόσιων 【υπηρεσιών】

Το Weifang Heyi εξήγησε την επιχειρησιακή φιλοσοφία της εξυπηρέτησης χιλιάδων οικογένειες με τις ενέργειες. Η ποιότητα των προϊόντων και η επαγγελματική υπηρεσία χαιρετίστηκαν από τους αγρότες, αναγνωρίστηκαν από τους διανομείς, εγκωμιάστηκαν από τους συναδέλφους, και ήταν γνωστές ως εσωτερικοί εμπειρογνώμονες μυκητοκτόνου

 

Το Heyi έχει την οργάνωση μια επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών προστασίας εγκαταστάσεων που αποτελείται από τους ανώτερους εμπειρογνώμονες και το τεχνικό προσωπικό υπηρεσιών. Έχει εξυπηρετήσει σε όλη τη χώρα για πολύ καιρό, έχει καθοδηγήσει τους αγρότες για να φυτεψει αποτελεσματικά και τη scientifical διαχείριση, έχει παράσχει τις λύσεις για τον έλεγχο παρασίτων, και έχει χτίσει ένα αποδοτικό σύστημα υπηρεσιών προστασίας εγκαταστάσεων που εξυπηρετεί ολόκληρη τη χώρα. Η χρήση και η προώθηση της μακρινής τηλεοπτικής υπηρεσίας προστασίας εγκαταστάσεων έχουν ξεπεράσει το χρόνο και τους περιφερειακούς περιορισμούς, και τους αγρότες για να κάνουν περισσότερους αγρότες προόδου να δοκιμάσουν πραγματικά την ευκολία και την αποδοτικότητα της διάγνωσης των ασθενειών και των παρασίτων εντόμων στο σπίτι. Με τη ισχυρή υποστήριξη της επαρχιακής επιστήμης και της τεχνολογίας και των γεωργικών αρχών, αγροχημική Co. Weifang Heyi, το ΕΠΕ συνδύασε το πανεπιστήμιο Weifang της επιστήμης και η τεχνολογία καθιέρωσε το ίδρυμα Huifeng Co. προστασίας εγκαταστάσεων και γεωργικής ανάπτυξης Huishi, ΕΠΕ Το Μάιο του 2012, το σύστημα υπηρεσιών βιομηχανίας πληροφόρησης της Κίνας τέθηκε σε λειτουργία, και ο ιστοχώρος της επιχείρησης Heyi εκτιμήθηκε ως ένας από τους top 100 ιστοχώρους δημόσιας ευημερίας από το εθνικό κέντρο Διαδικτύου.

 

Σήμερα Heyi έχει αναπτυχθεί βαθμιαία από ενιαίο διαφοροποιημένος. Με το πάθος και τη ζωτικότητα, έχουν βοηθήσει τη βιομηχανία υπηρεσιών προστασίας εγκαταστάσεων για να προωθήσουν σταθερά.

Η ομάδα μας

Συναντήστε Heyi και τον περίπατο με σας 【διαχείριση】

 

Τα ταλέντα είναι το κλειδί στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Η πρακτική της έννοιας Heyi που αγκαλιάζει όλους τους ποταμούς είναι η καλύτερη απόδειξη των φροντίζοντας υπαλλήλων, του σεβασμού των ταλέντων και της οικοδόμησης αρμονικής.

 

Δώστε προσοχή στο χαρακτήρα, την απόδοση και την αύξηση. Όλος ο υπάλληλος μπορεί να βρεί την πλατφόρμα τους. Η επιχειρηματική απογείωση υποκινεί τον ενθουσιασμό των υπαλλήλων, και κάνει ο καθένας την πλήρη εμπιστοσύνη στη σταδιοδρομία και το μέλλον τους. Το Heyi εφαρμόζει ISO9001: τα πρότυπα ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008, βελτιστοποιούν τους επιχειρηματικούς πόρους βασισμένους στο cErp, και μεγιστοποιούν το όφελος των πόρων. Με βάση τη διοικητική έννοια 6S, η επιχείρηση έχει εκπαιδεύσει τα διοικητικά ταλέντα προσωπικού και λειτουργίας πρώτης γραμμής σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση της επιχείρησης, έτσι ώστε κάθε υπάλληλος μπορεί να συμμετέχει στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και τις πωλήσεις, η οποία έχουν εμπνεύσει το heyi για να δημιουργήσουν το πρώτο εμπορικό σήμα στην υπηρεσία προστασίας μυκητοκτόνου και εγκαταστάσεων