Εστίαση Agrochem στη γεωργική υπηρεσία 

*Products υποστήριξη βάσεων δεδομένων

*Products ράφτης συνήθειας 

*Products συσκευασία που σχεδιάζεται 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Είμαι Online Chat Now

HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD

1 2 3 4 5
HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Longbin
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50
Ετήσιες πωλήσεις : 200-300
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : < 10%

Co. χημείας LongBin HeFei, ΕΠΕ

 

Το Longbin ήταν οργάνωση το 2006, που βρέθηκε στο hefei Anhui, είναι είναι 12 χρονών αυτό από τώρα. Το Longbin που εγκρίνεται από το υπουργείο της Κίνας γεωργίας, αυτό είναι μια μεγάλης κλίμακας χημική επιχείρηση εξουσιοδοτημένη και, εξυπηρετώντας στην εγχώρια αγορά και ξένοι πελάτες, που ειδικεύονται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των χημικών προϊόντων όπως τα φυτοφάρμακα, οι μεσάζοντες και τα λιπάσματα, οι οποίοι εξάγονται στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και άλλες χώρες.

 

 

Το 2009, προκειμένου να προσαρμοστεί στην ανάπτυξη, στο jiangxi, longbin καθιέρωσε μια παραγωγή - προσανατολισμένο εργοστάσιο χημικής βιομηχανίας. Μετά από δύο έτη ανάπτυξης, το μικρό εργαστήριο επεξεργασίας έχει αναπτύξει βαθμιαία την πλήρως αυτόματη μηχανοποιημένη λειτουργία, η οποία έχει βελτιώσει πολύ την ικανότητα αποδοτικότητας και ανεφοδιασμού παραγωγής. Η γρήγορη παράδοση έχει παράσχει τη μεγάλη υποστήριξη για τον ανεφοδιασμό των αγαθών για τους υπερπόντιους πελάτες, ο οποίος έχει εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους υπερπόντιους πελάτες.

 

 

Το 2012, ΩΣ προσφοράς-ζήτησης και ποικιλία της αύξησης. Το Longbin ανέπτυξε επίσης το φυτό κατασκευής φυτοφαρμάκων του στη xiaoxian, επαρχία anhui. Η πλήρως αυτόματη παραγωγή μηχανών, τέλεια πρότυπα ποιοτικής επιθεώρησης, βαθμιαία, προώθησε την αύξηση του longbin, βαθμιαία αναδυόμενος, στην ανάπτυξη της βιομηχανίας φυτοφαρμάκων για να καταλάβει μια ισχυρή θέση, για να συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανάπτυξη των φυτοφαρμάκων.

 

Στα επόμενα έτη, το μακρύ δοχείο υποστήριξε την πολιτική και οργάνωσε τους λόρδους φυτοφαρμάκων στη μελέτη στο εξωτερικό για πολλές φορές. Πραγματοποιήστε την τεχνική ανταλλαγή και μοιραστείτε την εμπειρία παραγωγής τους. 

 

Και τώρα, εμείς προγραμματίζουμε ήδη τα νέα εργοστάσια και τα κτίρια γραφείων.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HEFEI LONGBIN CHEMISTRY CO.,LTD

Τηλ.:: 86--13856979339

Φαξ: 86-551-65239674

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)